Nový dizajn

Nový dizajn

1. Navrhovanie nových štýlov

Na začiatok nám stačí akýkoľvek náčrt alebo referenčný produkt od vás.Pre lepšiu vizualizáciu môžete poslať ručnú kresbu, referenčný produkt alebo digitálny obrázok.Náš dizajnér vám vytvorí maketu na základe vašej predstavy.

2. Navrhujte inteligentnejšie

urobte revolúciu vo svojom procese navrhovania pomocou skutočnej 3D simulácie odevov.zrýchlite, zvýšte presnosť, skráťte kalendár a rozšírte možnosti návrhu.

Ako si vyrobiť produkt na mieru

1. Vytvorte si vzorku

Pred hromadnou objednávkou vám poskytneme vzorku na kontrolu kvality vrátane veľkosti, efektu tlače, tkanín a ďalších podrobností

2. Vytvorte pre vás výrobnú linku

výrobná linka je srdcom výrobného procesu u každého dodávateľa.prvým preskúmaním krokov pri výrobe produktu lepšie porozumieme možným problémom, ktoré sa môžu vyskytnúť, na úrovni testovania funkčnosti a používateľskej skúsenosti.

3. Usporiadajte logistiku

Spoluprácou s dôveryhodnými poskytovateľmi logistiky zaisťujeme, že sa váš produkt dostane až k vám bez problémov.vybavujeme všetky papiere a colné postupy, takže sa môžete sústrediť na distribúciu produktu vašim klientom.poskytujeme tiež akékoľvek vlastné balenie, ktoré ďalej zvyšuje hodnotu vášho produktu.

Ako garantujeme kvalitu

1. postprodukčná kontrola

Pred výrobou sa látka otestuje, aby sa zabezpečila stabilita látky bez zmršťovania, deformácie alebo vyblednutia.

2. kontrolovať vo výrobe

Na podrobné preskúmanie objednávky podľa noriem ISO používame náš kusovník a posúdenie výrobnej linky hneď po dokončení výroby.

3. Postprodukčná kontrola

Keď je výrobok hotový, odev skontrolujú profesionálni inšpektori kvality na chyby, aby sa zabezpečilo, že každý výrobok, ktorý dostanete, spĺňa najvyššie štandardy kvality.
4. Certifikácia sgs

Zloženie látky a kvalita tlače našich produktov prešli certifikáciou kvality spoločnosti Sgs Company”


Čas odoslania: 16. september 2022